Ja Në Cilat Data Janë 13 Të Martat E Shenjta Për Të Shkuar Në Kishën E Laçit Dhe Përse Duhet Të Shkoj Çdo Shqiptar: Aty Ka Ndodhur Mrekullia E Madhe!

Ja në cilat data janë 13 të martat e shenjta për të shkuar në Kishën e Laçit dhe përse duhet të shkoj çdo shqiptar: Aty ka ndodhur mrekullia e madhe! Të martën, më 13 qershor, e kanë gdhirë mbi gurët e bekuar të Sebastésë në Laç të Kurbinit mijëra vetë. Zakonisht për çdo të kremte […]

Continue Reading

Mijëra Shqiptarë Janë Shëruar Aty Dhe Janë Bërë Mrekulli Të Mëdha/ Ja Kush E Ndërtoi Kishën E Laçit Në Atë Terren Të The,Pisur Dhe Vështirë: Iu Luta Zotit!

Mijëra shqiptarë janë shëruar aty dhe janë bërë mrekulli të mëdha/ Ja kush e ndërtoi Kishën e Laçit në atë terren të the,pisur dhe vështirë: Iu luta Zotit! Nga shekulli XIII, kur u ngrit shenjtërorja e parë e Shëna Ndout në Laç e deri në vitin 1967, kur u rrënua, kaluan shekuj, jo vite. E […]

Continue Reading

Dua Lipa flet për ofendimet nacionaliste që i kanë bërë në të kaluarën: Më thoshin se nuk kam shtet, nuk kam identitet dhe se Kosova nuk ekziston

Dua Lipa është shprehur se si ka mundur të ruajë “privatësinë” e saj përmes ndihmës së familjes dhe miqve të saj. Në një intervistë të re për revistën e njohur Wall Street Journal, botuar më 25 janar, Lipa, 26 vjeçe, vuri në dukje se pavarësisht nga karriera e saj e zënë muzikore, ajo ende arrin […]

Continue Reading